Wasstraat in ‘t Gooi

Ontdek onze wasstraat met korting!

Wilt u een auto die écht schoon is? Kom naar Carwash & Go in ‘t Gooi! Wij zijn de grootste carwash van ‘t Gooi en omgeving. Dankzij onze 40 meter lange wasstraat hoeft u nooit lang te wachten. Is het drukker dan je gewend bent? Ook dan zorgen wij voor de beste service en kwaliteit. Wist je dat wij auto’s wassen op een milieuvriendelijke manier? Wij vinden het belangrijk dat het milieu net zo schoon blijft als jouw auto. Kom naar onze wasstraat in ‘t Gooi en beleef het!

Carwash ‘t Gooi: de beste service

Onze carwash in ‘t Gooi is 7 dagen per week open. Bij Carwash&Go helpen we je graag om jouw auto weer te laten glanzen. Na de wasbeurt nog even stofzuigen? Dat kan in onze gratis overdekte stofzuigerplaatsen waar je de auto gemakelijk met de juiste apparatuur kunt stofzuigen. In ons Gooise wasstraat kan het allemaal!

schrijf je in & ontvang € 6 welkomskorting!

Was voordelig je auto in onze autowasstraat in ‘t Gooi met uw waspas

Bij onze wasstraat in ‘t Gooi was je altijd jouw auto met korting. 7 dagen per week op elk moment van de dag geniet je van korting op onze beste wasprogramma’s. Hoe je dit doet? Met onze waspas! Je stort saldo op jouw waspas, hoe hoger het saldo, hoe hoger de bonus die je van ons krijgt. Met het saldo dat op jouw waspas staat, reken je jouw wasbeurt gemakkelijk af. Is het tegoed op? Opwaarderen kan online of bij onze carwash in ‘t Gooi.

Milieuvriendelijk uw auto wassen in Gooise wasstraat

Bij ons Gooise carwash wassen wij jouw auto altijd op een milieuvriendelijke wijze. In ons gesloten watersysteem hergebruiken we ruim 800 liter aan water. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend biologisch afbreekbare shampoos. Zo houden wij in onze wasstraat ‘t Gooi en omgeving vrij van afvalstoffen. Het gebruikte water wordt op een speciale manier belucht, waardoor er bacteriën worden geactiveerd. Die eten het vuil op en zuiveren zo het water. Na het gebruik van een kiesfilter is het water weer ready to go. Ga jij ook voor groen? Kom dan snel naar onze wasstraat in ‘t Gooi!

Liever digitale korting? In ons Gooise carwash het!

Schrijf je in voor ons voordeelprogramma in onze wasstraat in ‘t Gooi. We sturen jou minimaal 4 keer per jaar een mooie korting toe. De korting ontvang je in een digitale voucher met een QR-code. De voucher scan je aan de kassa en klaar. Een betere service krijg je nergens! Kom naar onze carwash in ‘t Gooi en ervaar het zelf.

Opwaarderen

Contactgegevens

Wasstraat in Hilversum

Franciscusweg 341
1216 SL Hilversum
Tel. 085 – 4875926

Wasstraat in Soest

Oostergracht 25
3763 LX Soest
Tel. 035 – 820 01 77