Wasstraat in ‘t Gooi

Ontdek onze wasstraat met korting!

Wilt u een auto die écht schoon is? Kom naar Carwash & Go in ‘t Gooi! Wij zijn de grootste carwash van ‘t Gooi en omgeving. Dankzij onze 40 meter lange wasstraat hoeft u nooit lang te wachten. Is het drukker dan je gewend bent? Ook dan zorgen wij voor de beste service en kwaliteit. Wist je dat wij auto’s wassen op een milieuvriendelijke manier? Wij vinden het belangrijk dat het milieu net zo schoon blijft als jouw auto. Kom naar onze wasstraat in ‘t Gooi en beleef het!

Carwash ‘t Gooi: de beste service

Onze carwash in ‘t Gooi is 7 dagen per week open. Bij Carwash&Go helpen we je graag om jouw auto weer te laten glanzen. Na de wasbeurt nog even stofzuigen? Dat kan in onze gratis overdekte stofzuigerplaatsen waar je de auto gemakelijk met de juiste apparatuur kunt stofzuigen. In ons Gooise wasstraat kan het allemaal!

schrijf je in & ontvang € 6 welkomskorting!

Autowassen doe je voordelig bij Carwash & Go: kies voor Go Unlimited!

Wil jij zo vaak als je wilt je auto kunnen wassen zonder veel geld kwijt te zijn? Dan zijn onze Go Unlimited abonnementen iets voor jou! Je betaalt een vast bedrag per maand en kunt daardoor onbeperkt je auto wassen in onze carwash in ‘t Gooi. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze abonnementen? We hebben drie verschillende: Meest Gekozen, Het Beste en Het Beste & Pantserplus. Ieder abonnement is een upgrade; je geniet dus steeds van de beste service! Kies voor onbeperkt autowassen in onze carwash in ‘t Gooi en ga stralend en veilig de weg op.

Milieuvriendelijk uw auto wassen in Gooise wasstraat

Bij ons Gooise carwash wassen wij jouw auto altijd op een milieuvriendelijke wijze. In ons gesloten watersysteem hergebruiken we ruim 800 liter aan water. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend biologisch afbreekbare shampoos. Zo houden wij in onze wasstraat ‘t Gooi en omgeving vrij van afvalstoffen. Het gebruikte water wordt op een speciale manier belucht, waardoor er bacteriën worden geactiveerd. Die eten het vuil op en zuiveren zo het water. Na het gebruik van een kiesfilter is het water weer ready to go. Ga jij ook voor groen? Kom dan snel naar onze wasstraat in ‘t Gooi!

Liever digitale korting? In ons Gooise carwash het!

Schrijf je in voor ons voordeelprogramma in onze wasstraat in ‘t Gooi. We sturen jou minimaal 4 keer per jaar een mooie korting toe. De korting ontvang je in een digitale voucher met een QR-code. De voucher scan je aan de kassa en klaar. Een betere service krijg je nergens! Kom naar onze carwash in ‘t Gooi en ervaar het zelf.

Opwaarderen

Contactgegevens

Wasstraat in Hilversum

Franciscusweg 341
1216 SL Hilversum
Tel. 085 – 4875926

Wasstraat in Soest

Oostergracht 25
3763 LX Soest
Tel. 035 – 820 01 77