Carwash Hilversum

Ontdek onze wasstraat met korting!

Carwash&Go, de grootste en milieuvriendelijkste carwash in Hilversum en omgeving.
Wil jij een écht schone auto? Laat jouw auto wassen bij de grootste wasstraat van Hilversum! Dankzij de ruim 40 meter lange autowasstraat kunnen er gemiddeld 120 auto’s per uur gewassen worden. Je weet dus zeker dat je bij Carwash&Go nooit lang hoeft te wachten voordat je aan de beurt bent. Zelfs bij drukte staan wij voor kwaliteit en een hoge services. Voor een schone auto ben je bij Carwash&Go aan het juiste adres.

Wasstraat in Hilversum

We zijn 7 dagen per week open en helpen je graag om ook jouw auto er weer glanzend uit te laten zien. Maak na de wasbeurt zeker ook even gebruik van onze gratis overdekte stofzuigerplaatsen waar je de auto gemakkelijk met de juiste apparatuur kunt stofzuigen. Bij autowasserij Carwash&Go in Hilversum kan het allemaal. Kom jij ook?

Ontdek onze wasstraat met € 6,- welkomskorting:

Gebruik de waspas in onze autowasstraat in Hilversum

Bij onze autowasstraat in Hilversum is het mogelijk om altijd je auto te wassen met korting. Het maakt niet uit op welk moment je komt: je hebt altijd korting op onze beste wasprogramma’s. Een autowasserette met een betere service vind je niet! Hoe werkt de waspas? Dat is heel simpel! Je stort een bepaald bedrag op je waspas en kunt direct gebruik maken van korting op jouw wasbeurt. Met het saldo dat op de waspas staat reken je de autowasbeurt af. Geen tegoed meer op de waspas? Opwaarderen kan online of bij onze carwash in Hilversum.

Milieuvriendelijk je auto wassen in Hilversum

Onze wasstraat in Hilversum voldoet aan de hoogste eisen om het milieu zo schoon mogelijk te houden, in ons gesloten watersysteem kunnen we ruim 800 liter aan water hergebruiken. We gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare shampoos om de omgeving vrij van afvalstoffen te houden. Met behulp van de juiste beluchting van het gebruikte water worden er bacteriën geactiveerd die het vuil opeten en zo zuiveren. En na het gebruik van een kiesfilter is het water weer helemaal klaar voor gebruik. Milieuvriendelijkheid, daar gaan we in onze autowasstraat in Hilversum voor!

Onbeperkt autowassen in Hilversum? Bij Carwash & Go kan het!

Wil jij elke maand, zo vaak als je wilt je auto wassen? Ons Go Unlimited abonnement maakt het mogelijk! Wat houdt het abonnement in? Je betaalt per automatische incasso een vast bedrag en kunt genieten van alle mogelijkheden van jouw gekozen programma. Je mag elke dag (één keer) je auto bij onze carwash in Hilversum komen wassen en het abonnement is ook nog eens maandelijks opzegbaar. Door te kiezen voor één van de Go Unlimited abonnementen bespaar je een hoop geld; je hoeft namelijk nooit meer per wasbeurt te betalen. Zo’n goede deal laat je toch niet schieten? Kom snel naar onze wasstraat in Hilversum of klik hier en sluit je abonnement vandaag nog af!

Als eerste onze kortingen ontvangen?

Schrijf je in voor ons voordeelprogramma. We sturen jou dan minimaal 4 keer per jaar een mooie korting toe. De korting ontvang je in de vorm van een digitale voucher met een QR-code. Even laten scannen aan de kassa van onze wasstraat en klaar!

INSCHRIJVEN

Contactgegevens

Wasstraat in Hilversum

Franciscusweg 341
1216 SL Hilversum
Tel. 085 – 4875926

Wasstraat in Soest

Oostergracht 25
3763 LX Soest
Tel. 035 – 820 01 77