Wasstraat in Loosdrecht

Ontdek onze wasstraat met korting!

Voordelig gebruik maken van de beste wasprogramma’s, altijd genieten van korting en de beste service – dat kan bij onze wasstraat nabij Loosdrecht! Carwash & Go zorgt ervoor dat jouw auto weer blinkend de straat op gaat. Kom naar onze carwash in de omgeving van Loosdrecht en ervaar het zelf.

De beste wasstraat nabij Loosdrecht

In onze carwash nabij Loosdrecht worden tot wel 120 auto’s per uur gewassen. Of het nu druk is of een rustig tijdstip van de dag, bij onze wasstraat zijn er nooit lange wachttijden. Zo geniet je snel van onze verschillende wasprogramma’s. Voor alleen wassen en drogen kies je het basisprogramma. Wil je een grondige reiniging? Dan kies je voor het MeestGekozen programma waarbij je super voordelig geniet van onder andere een power polish, een wax en een bodemreiniging. Voor een optimaal gereinigde auto ga je voor HetBeste programma. Alle wasprogramma’s in onze wasstraat in de buurt van Loosdrecht zijn scherp geprijsd en met onze waspas krijg je nog extra korting ook!

Ontdek onze wasstraat met € 6,- welkomskorting:

Altijd voordeel in onze carwash in de buurt van Loosdrecht

Dankzij onze waspas geniet je bij elke wasbeurt van korting. Hoe het werkt? Je zet saldo op je pas en met dat saldo betaal je de wasbeurt. Onze wasprogramma’s hebben elk een vaste prijs mét en zonder waspas. Wil je liever kortingvouchers via e-mail ontvangen? Ook dat kan bij onze carwash nabij Loosdrecht. Schrijf je simpelweg in voor het voordeelprogramma en voila; je ontvangt minimaal 4 keer per jaar mooie kortingen in je e-mail. De vouchers scan je vervolgens bij de kassa en klaar! Handig, hè? Om jouw voordeel helemaal af te maken, kun jij bij onze wasstraat nabij Loosdrecht na elke wasbeurt gratis je auto stofzuigen!

Onbeperkt autowassen nabij Loonsdrecht met een abonnement

Bij Carwash & Go kun je onbeperkt je auto wassen! Hoe je dit doet? Dat is heel simpel: door een abonnement kiezen van Go Unlimited heb je altijd een schone wagen. Je betaalt een vast bedrag per maand en geniet van alle onderdelen van het abonnement. Dankzij Go Unlimited kun je voordelig één keer per dag je auto wassen in onze wasstraat nabij Loosdrecht. Om het nog mooier te maken: onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar!

Milieuvriendelijk je auto wassen? Het kan bij Carwash & Go!

Bovenop onze kwaliteitsservice en uitgebreide wasprogramma’s, zijn wij ook nog een milieuvriendelijke carwash in Loosdrecht en omgeving. We zorgen ervoor dat we ons water kunnen hergebruiken en werken met biologisch afbreekbare shampoos. Op die manier zijn wij een autowasstraat nabij Loosdrecht waar je terecht kunt voor een milieuvriendelijke wasbeurt van je auto.

Als eerste onze kortingen ontvangen?

Schrijf je in voor ons voordeelprogramma. We sturen jou dan minimaal 4 keer per jaar een mooie korting toe. De korting ontvang je in de vorm van een digitale voucher met een QR-code. Even laten scannen aan de kassa van onze wasstraat en klaar!

INSCHRIJVEN

Contactgegevens

Wasstraat in Hilversum

Franciscusweg 341
1216 SL Hilversum
Tel. 085 – 4875926

Wasstraat in Soest

Oostergracht 25
3763 LX Soest
Tel. 035 – 820 01 77