Wasstraat Baarn

Ontdek onze wasstraat met korting!

Voor een auto die van top tot teen schoon wordt, ga jij naar de beste wasstraat van regio Baarn en omstreken. Welke dat is? Carwash&Go! Met onze verschillende pakketten blinkt jouw auto in no-time weer zoals hij deed toen je hem net kocht. Bij ons zijn er geen lange wachttijden en je geniet dagelijks van kortingen.

De grootste wasstraat van Baarn

Onze carwash nabij Baarn heeft een baan van ruim 40 meter. Er worden per uur tot wel 120 auto’s gewassen. Dat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten voordat je aan de beurt bent. We heten niet voor niets Carwash&Go. Ook wanneer het drukker is dan je gewend bent, bieden we de beste service en kwaliteit zodat je snel en goed jouw auto kunt wassen in Baarn.

Schrijf je in & ontvang € 6 welkomskorting!

Voordelig je auto wassen in Baarn

Bij onze autowasstraat in Baarn geniet je dagelijks van korting. Dat doe je heel makkelijk door het gebruiken van onze waspas. De korting krijg je door saldo te zetten op je waspas. De wasbeurt reken je nadien af met de waspas. Wil je liever gebruik maken van digitale korting? Dat kan ook bij onze autowasstraat nabij Baarn! We sturen je minimaal 4 keer per jaar een QR-code met korting toe. Je scant de code aan de kassa en voila, je hebt je korting gebruikt.

Kwaliteit en goede service: je vindt het bij onze carwash in Baarn

Vriendelijk en professioneel personeel dat elke dag zorgt voor de beste service, daar staan we voor bij onze wasstraat in Baarn. Dat zorgt ervoor dat we altijd de beste kwaliteit leveren. Bij Carwash&Go kies je uit verschillende pakketten om jouw auto te wassen. Zo kies je bijvoorbeeld voor het basispakket, waarbij je alleen de auto wast en droogt. De pakketten worden steeds uitgebreider. Het meest uitgebreide pakket in onze carwash in Baarn wast jouw auto van top tot bodem. Voor optimale bescherming tegen water, vuil en UV-straling kies je voor de PantserPlus optie. Na het wassen nog even stofzuigen? Ook dat kan na elke wasbeurt gratis in onze autowasstraat nabij Baarn.

Een milieuvriendelijke wasstraat nabij Baarn

In Baarn op een groene manier jouw auto wassen? Dat kan bij onze carwash! Wij hergebruiken meer dan 800 liter water. Door alleen gebruik te maken van biologisch afbreekbare shampoo, houden we de omgeving zo vrij van afvalstoffen als mogelijk. Het water in onze wasstraat nabij Baarn wordt op een bepaalde manier belucht, waardoor het optimaal gezuiverd wordt en hergebruikt kan worden. Milieuvriendelijk je auto wassen in Baarn is nu binnen handbereik.

ONTDEK HET ZELF MET KORTING

Contactgegevens

Wasstraat in Hilversum

Franciscusweg 341
1216 SL Hilversum
Tel. 085 – 4875926

Wasstraat in Soest

Oostergracht 25
3763 LX Soest
Tel. 035 – 820 01 77