Wasstraat in ‘s-Graveland en omgeving

Ontdek onze wasstraat met korting!

Een echt schone auto, die krijg je bij Carwash & Go! Zeven dagen per week bieden wij de beste kwaliteit en services. Van verschillende opties voor de scherpste prijs en hoge kortingen tot mogelijkheden voor stofzuigen. Kom naar onze wasstraat nabij ‘s-Graveland en ervaar het zelf!

Een grote en milieuvriendelijke wasstraat in ‘s-Graveland

Onze carwash nabij ‘s-Graveland is de grootste in de omgeving. Wij hebben plek voor wel 120 auto’s per uur. Of het nu druk is of dat je op een rustiger moment komt, onze service blijft altijd van de hoogste kwaliteit; je hoeft nooit lang te wachten voordat je aan de beurt bent. Daarnaast zijn wij een zeer milieuvriendelijke wasstraat in regio ‘s-Graveland. Wij zorgen ervoor dat het water hergebruikt kan worden door het te filteren en gebruiken biologisch afbreekbare shampoos. Zo houden we de omgeving vrij van bacteriën en afvalstoffen. Als dát niet mooi is!

Ontdek onze wasstraat met € 6,- welkomskorting:

Je auto wassen: veel opties bij onze autowasstraat nabij ‘s-Graveland

Bij Carwash & Go geniet je van verschillende opties en mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit vijf verschillende wasprogramma’s: van een basisprogramma tot Het beste programma met alles erop en eraan met extra pantser bescherming. Naast verschillende wasprogramma’s, kun je bij onze wasstraat nabij ‘s-Graveland je auto netjes stofzuigen; dit doe je na je wasbeurt zelfs gratis. Zo blinkt je auto weer, van buiten én van binnen.

Voordelig je autowassen met een abonnement bij onze carwash nabij ‘s-Graveland

Wil jij gemakkelijk, snel en onbeperkt je auto wassen? Dan kun je bij onze wasstraat nabij s’-Graveland kiezen voor onze Go Unlimited abonnementen. Je kunt kiezen uit drie varianten: Meest Gekozen, Het Beste en Het Beste & Pantserplus. Je betaalt een vast bedrag per maand en kunt onbeperkt je auto wassen in onze carwash nabij ‘s-Graveland. Het abonnement is maandelijks opzegbaar en je kunt dagelijks één keer je auto wassen. Dankzij een Go Unlimited abonnement heb je nooit meer een smerige auto én ga je met schone ruiten nog veilig de weg op ook. Wil je ook genieten van de voordelen van ons onbeperkt autowassen abonnement bij onze autowasstraat nabij ‘s-Graveland? Klik hier om jouw abonnement te kiezen!

 

Als eerste onze kortingen ontvangen?

Schrijf je in voor ons voordeelprogramma. We sturen jou dan minimaal 4 keer per jaar een mooie korting toe. De korting ontvang je in de vorm van een digitale voucher met een QR-code. Even laten scannen aan de kassa van onze wasstraat en klaar!

INSCHRIJVEN

Contactgegevens

Wasstraat in Hilversum

Franciscusweg 341
1216 SL Hilversum
Tel. 085 – 4875926

Wasstraat in Soest

Oostergracht 25
3763 LX Soest
Tel. 035 – 820 01 77