Wasstraat Bussum

Ontdek onze wasstraat met korting!

Voor een auto die van top tot teen schoon wordt, ga jij naar de beste wasstraat van regio Bussum en omstreken. Welke dat is? Carwash&Go! Met onze verschillende pakketten blinkt jouw auto in no-time weer zoals hij deed toen je hem net kocht. Bij ons zijn er geen lange wachttijden en je geniet dagelijks van kortingen.

De grootste wasstraat van Bussum

Met een baan van ruim 40 meter zijn wij de grootste wasstraat van Bussum en omgeving. Er worden gemiddeld 120 auto’s per uur gewassen. Dat betekent voor jou: geen lange wachtrijen als je jouw auto wilt wassen nabij Bussum. Mocht het erg druk zijn, blijft onze kwaliteit en service even goed. In onze wasstraat in Bussum heb je ruime keus in diensten: van basis tot een grondige reiniging. Voor extra bescherming kies je voor de extra optie PantserPlus. Na het wassen van jouw auto, maak je makkelijk gebruik van onze stofzuigers om het interieur net zo schoon te maken.

Schrijf je in & ontvang € 6 welkomskorting!

Jouw carwash in Bussum

Voor het wassen van jouw auto in Bussum, ga je graag naar een betrouwbare carwash die altijd de beste kwaliteit en service biedt. Een voordelige carwash waar je nooit lang hoeft te wachten, dat zoek jij. De autowasstraat in Bussum die alles biedt wat je zoekt: Carwash&Go. Onze wasstraat is ook nog eens milieuvriendelijk. Ons watersysteem laat ons ruim 800 liter water hergebruiken. We werken uitsluitend met biologisch afbreekbare shampoos en filteren het water na gebruik. Zo kun jij op een groene manier jouw auto wassen bij jouw carwash in de regio Bussum.

Auto wassen in Bussum: je doet het bij Carwash&Go!

Jouw auto wassen nabij Bussum doe je het beste bij autowasstraat Carwash&Go. Altijd voordelig en voorzien van goede service. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. In het basispakket was en droog je jouw auto voor nog geen 11 euro! Wanneer je voor ‘het beste’ pakket gaat, wordt jouw gehele auto gereinigd. Wassen, drogen, een intensieve reiniging van de dorpel en velgen, een bodemreiniging, waxen en intensief drogen. Dat alles kost je maar een tientje extra. Zo wordt jouw auto wassen in Bussum een activiteit waar je echt profijt van hebt.

Altijd korting bij autowasstraat Bussum

Bij onze wasstraat in Bussum profiteer je altijd van kortingen. Met onze waspas heb je op elk moment van de dag korting. Je rekent de wasbeurt bij onze carwash in Bussum gemakkelijk af met de waspas. Onze wasstraat biedt ook digitale korting aan. Dan sturen wij je minimaal 4 keer jaar een mooie korting toe via een QR-code. Dat is pas fijn je auto wassen in Bussum!

Ontdek de waspas Inschrijven kortingsprogramma

Contactgegevens

Wasstraat in Hilversum

Franciscusweg 341
1216 SL Hilversum
Tel. 085 – 4875926

Wasstraat in Soest

Oostergracht 25
3763 LX Soest
Tel. 035 – 820 01 77