Wasstraat Soest

Ontdek onze wasstraat met korting!

Een écht schone auto, dat wil je. Dan zit je bij Carwash&Go in Soest goed! Wij zijn de grootste wasstraat van Soest, met een ruim 40 meter lange autowasstraat. We wassen gemiddeld 120 auto’s per uur. Daardoor ben je er zeker van dat je nooit lang hoeft te wachten. Ook wanneer het drukker is, zorgen wij voor de beste kwaliteit en service.

Kom naar onze carwash in Soest

7 dagen per week staat onze wasstraat in Soest voor je klaar om jouw auto te laten blinken. Wij bieden verschillende pakketten aan, van basis tot een meest complete wasbeurt. Allemaal even voordelig! Na de wasbeurt gebruik je gemakkelijk onze gratis stofzuigerplaatsen waar je de auto met de beste apparatuur stofzuigt. Bij Carwas&Go ben je verzekerd van een glanzende auto. Kom snel naar onze autowasstraat in Soesten ervaar het zelf.

Ontdek onze wasstraat met € 6,- welkomskorting:

Altijd korting in onze autowasstraat in Soest

Altijd korting op het wassen van je auto, wie wil dat nou niet? In onze carwash in Soest heb je door middel van onze waspas altijd korting. Hoe dat werkt? Je zet saldo op de waspas en hoe hoger dat bedrag, hoe hoger de korting. Vervolgens reken je jouw wasbeurt af met de waspas. Geen tegoed meer op de waspas? Opwaarderen gaat makkelijk online of in onze autowasserette in Soest.

Onbeperkt je autowassen in Soest bij Carwash & Go

Wil jij optimaal besparen op de wasbeurten van jouw auto? Kies dan voor één van onze Go Unlimited abonnementen! Voor een vast bedrag per maand kun jij onbeperkt je auto wassen in onze wasstraat in Soest. Je kiest een abonnement dat je aanspreekt en mag één keer per dag je auto wassen. Een Go Unlimited abonnement is super voordelig en maandelijks opzegbaar. Verandert jouw kenteken? Dan kun je één keer per maand je kenteken wijzigen. Dankzij onze Go Unlimited abonnementen zijn we nog voordeliger dan we al waren; kies dus voor dé wasstraat in Soest om goedkoop en onbeperkt je auto te voorzien van een grondige wasbeurt.

Milieuvriendelijke wasstraat in Soest

Je auto wassen op een milieuvriendelijke manier? In onze autowasstraat in Soest kan het. Wij voldoen aan de hoogste eisen om het milieu zo schoon mogelijk te houden. In ons gesloten watersysteem hergebruiken wij ruim 800 liter aan water! In onze carwash in Soest gebruiken we uitsluitend biologisch afbreekbare shampoo’s. We beluchten het water op een speciale manier waardoor er bacteriën vrijkomen die het vuil opeten. Daarna gebruiken we een kiesfilter en het water is optimaal gezuiverd. Wil jij ook jouw auto wassen in een milieuvriendelijke wasstraat in Soest? Kom naar Carwash&Go!

Jouw auto wassen met digitaal voordeel? Ook dat kan in onze carwash in Soest!

Wil je liever digitaal korting van Carwash&Go ontvangen? Schrijf je dan in voor ons voordeelprogramma en wij sturen je minimaal 4 keer per jaar mooie kortingen toe via een digitale voucher. De voucher scan je met een QR-code bij de kassa en klaar. Zo geniet je optimaal van voordeel bij bij het wassen van jouw auto in Soest.

Inschrijven

Contactgegevens

Wasstraat in Hilversum

Franciscusweg 341
1216 SL Hilversum
Tel. 085 – 4875926

Wasstraat in Soest

Oostergracht 25
3763 LX Soest
Tel. 035 – 820 01 77